Selecteer een pagina

Faq’s

Opzoek naar meer informatie over het Thank God It’s Yoga weekend? Bekijk dan de FAQ (veel gestelde vragen) hieronder om te kijken of het antwoord op jouw vraag erbij staat.

Klaar voor de start?

We ontvangen je graag vanaf 10.00 uur op zaterdag 11 september 2021. Zorg dat je uiterlijk 11.30 uur aanwezig bent, omdat we met elkaar de openingsceremonie willen starten.

We vragen iedereen die niet langer verblijft dan zondag zijn/haar spullen voor het avondeten in te pakken, zodat we met elkaar afsluiten met een closingceremonie en je op je gemak weer naar huis kunt. 

Blijf je langer dan zondag? Dan kan je dit afstemmen met de Vlierhof op de locatie zelf. 

Wat moet ik meenemen?
  • Kampeerspullen
  • Je eigen bordje, beker, vork en mes
  • Yoga mat, dekentje, blokken, bolster (jouw favoriete props)
  • Kleedjes om op te ligzitten
  • Verkleed-jezelf-spullen voor zaterdag
  • Water en drinken voor in je tent
Het zaterdagavondprogramma?

Het thema van het weekend is verbinden. We vragen iedereen zich op zaterdagavond te verkleden in dit thema. Hiermee beeld je uit wat verbinden voor jou betekend. En doe je als dat goed voelt mee met de korte modeshow, om misschien wel een prijs van beste kostuum te winnen.

We vragen je ook om iets mee te nemen voor iemand anders in het teken van verbinding. Dit kan een gedicht, cadeau, edelsteen, sieraad tot handboeien zijn. Er is geen goed of fout, doe het op jouw manier.

Weekend programma?

Alles dit weekend doen we vanuit een yoga perspectief. Beweging, ademen, bewustwording en ontspanning. En hoe dit voor ons is, is dat iedereen dit op zijn en haar eigen manier doet. Hier staan wij als TGI Yoga om bekend!

En dit is één van de redenen waarom je pas tijdens het festival het programma op borden zult zien. Wat je wel al kunt doen om een indruk te krijgen is onze social media’s volgen. En onder het kopje docenten op deze website, alle docenten die komen lesgeven bekijken.

All inclusive?

Een heerlijke curry, pompoensoep of samosa. We hebben een geweldige kok die het hele weekend met een fijn team haar stinkende best doet om je heerlijk eten voor te schotelen. Op beide dagen rond 13.00 uur de lunch en rond 18.30 diner, waartussen een snackje. Alles is vega(n) en mocht je specifieke dieetwensen hebben, overleg dat ter plekke met de locatie of ons als organisatie. 

Er zullen ook een aantal punten zijn, waar je voor een klein bedrag cake of iets anders kunt bestellen.

Verder zetten we de hele dag door waterkannen en thee neer op een centrale plek, waar je gebruik van kunt maken.

Andere activiteiten?

Je komt waarschijnlijk om je in te spannen, maar ook om te ontspannen. Daarom kun je gebruik maken van de sauna, poedelen in het natuurbad of de bosrijke omgeving ontdekken. En tegen betaling kun je gebakjes, sieraden, kleding kopen of je laten masseren.

Tent, camper, bed of faciliteiten?

Bij het bestellen van je ticket, heb je de optie om te kiezen hoe je wilt overnachten. We hebben onbeperkt plek voor tenten.

We hebben beperkt plek voor campers, maximaal 8 camperbusjes. Grote campers passen niet, hou hier rekening mee en bestel je ticket op tijd. 

Ook hebben we een aantal bedplekken beschikbaar, waar ook voor geld op = op.

 Je kunt vrij gebruik maken van de douches en toiletten op het terrein.

Overig?

Honden zijn niet toegestaan. Een stukje van het terrein is enkel voor de bewoners beschikbaar

Je mag gerust zelf eten en drinken meenemen. 

Kinderen?

Kinderen zijn welkom en er zijn speeltoestellen voor kinderen. Afhankelijk van het aantal kinderen die wij verwachten, zullen wij ook enkele kinderyoga lessen opzetten. We proberen de prijs voor kinderen zo schappelijk mogelijk te houden, zodat je als ouder het festival kunt bezoeken.

Er zijn geen specifieke kindergerechten.

Langer verblijven?

De Vlierhof is een erg mooie plek, waar je ook na zondag mag verblijven. Thank God It’s Yoga is dan afgelopen, maar je kunt wel nog genieten van de mooie omgeving. Je kunt extra opties voor overachting aanvinken, bij het boeken van je ticket. 

Locatie?

Het weekend vindt plaats net over de grens bij Nijmegen, in Kleve Duitsland. De locatie ligt ongeveer op 2 uur rijden afstand met de auto van Den Haag. 

 Ook is de locatie te bereiken met openbaar busvervoer, zoek via google maps de best passende route. Geef het gerust in onze community facebook groep aan, wanneer je wilt carpoolen of dit aanbiedt. 

 Vlierhof

Klever Str. 115
47533, Kleve

Duitsland

Covid?

Wij zullen alle relevante Covid regels tijdens het festival handhaven. Wij gaan er ook vanuit dat ieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid pakt, die hij/zij hierbij voelt. Je hoeft geen testbewijs te hebben noch andere bewijzen, om te kunnen participeren op het festival.

Staat jouw vraag hier niet bij? Vul dan ons contactformulier op de contactpagina en en dan wordt jouw vraag zo snel mogelijk beantwoord.