Selecteer een pagina

Over

Thank God It’s Yoga

over

Wij zijn Joyce, Manon, Marco, Michelle, Nikita, Sabrina, Sanja en Veronique.
Graag nodigen we je uit voor het Thank God It’s Yoga kampeerweekend!

Eten, drinken, genieten en mooie mensen. Alle elementen om even terug bij jezelf te komen, samen met andere mooie mensen net als jij.

Alles tijdens dit weekend draait om het thema verbinden en we ontvangen je op zaterdag 10.00 uur dan ook in stijl bij aankomst. Of dit een dansje, luid applaus of serenade is verklappen wij nog niet. Eigenlijk staat alles tijdens TGI Yoga weekend in het teken van beleving en sfeer op een ongedwongen manier. Geen dikke disco party of alles volgens het boekje, dit weekend zal het om ongepland en ongeremd genieten gaan.

– All inclusive
– Midden in de natuur
– Vakantie gevoel bij het ecodorp
– Massages, sauna en meer.
– Acht bekende en fijne en bekende yoga docenten.

OVER HET PROGRAMMA

Het programma vooraf aankondigen laten we los, zodat we je ter plekke kunnen verassen. Elke dag zullen er ongeveer 10 yogalessen plaats vinden en jij kiest waar je zin in hebt. Tussen de lessen door neem je een kijkje bij de kleding en sieraden kraam. Of je gaat voor een massage, verven op het grote doek, de sauna in, de natuur in of waar je op dat moment dan ook zin in hebt.

Na het avondeten op zaterdagavond, willen we jullie meenemen op avontuur. Wat we je alvast verklappen is dat we ieder die wil zullen gaan blinddoeken, maar de rest houden we nog even geheim.

Hierna volgt een thai massage workshop / breathwork workshop, waarin je jezelf helemaal kunt laten gaan.

TICKETS (all-in) weekend
Pre-sale € 189,00 (tot 10 juni)
Pre-sale € 245,00 (na 10 juni)
Deur prijs € 305,00

Kinderen tot 6 jaar gratis, van 7 tot 12 jaar:
Pre-sale € 69,00 (tot 10 juni)
Pre-sale € 145,00 (na 10 juni)
Deur prijs € 205,00

– Bovenstaande prijzen zijn exclusief een tent- camperplek of bed. Ook zijn er extra dagen bij te boeken na het weekend in het ecodorp

OVER DE LOCATIE

Net over de grens bij Nijmegen in Kleve Duitsland ligt een geweldig Ecodorp genaamd De Vlierhof. En plek. Ze zeggen over zichzelf “jonge energie op een oude en prachtige locatie”, waar wij ons volledig in kunnen vinden. De vlierhof is de basis van een kleinschalige ecologische woongemeenschap, met een boomgaard, groentetuin en grote kas.

De vlierhof is ook een holistisch gezondheidscentrum, waar wij TGI Yoga verheugd zijn de intentie hebben afgesproken voor langere termijn met elkaar samen te werken. Het lijkt ons gaaf met elkaar een heus intiem, bijzonder en origineel yoga festival jaarlijks te vestigen, waaruit wellicht andere activiteiten voortvloeien.

Relax
Rebalance
Rejuvenate
Retreat